文献
J-GLOBAL ID:201702246109889402
整理番号:17A0663830
サトウキビ(Saccharum officinarum L.)ジュース粉末の物理的性質に及ぼす噴霧乾燥の影響
Effect of spray drying on physical properties of sugarcane juice powder (Saccharum officinarum L.)
著者 (5件):
NISHAD Jyoti
(Pondicherry Univ., Puducherry, IND)
,
NISHAD Jyoti
(Indian Agricultural Res. Inst., New Delhi, IND)
,
SELVAN Cynthia J.
(Pondicherry Univ., Puducherry, IND)
,
MIR Shabir Ahmad
(Pondicherry Univ., Puducherry, IND)
,
BOSCO Sowriappan John Don
(Pondicherry Univ., Puducherry, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
3
ページ:
687-697
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)