文献
J-GLOBAL ID:201702246324109016
整理番号:17A0366954
セレンはエチレン生合成を阻害すると抗酸化防御系を強化することによるトマト果実の成熟を遅延させる【Powered by NICT】
Selenium delays tomato fruit ripening by inhibiting ethylene biosynthesis and enhancing the antioxidant defense system
著者 (4件):
Zhu Zhu
(Research Center for Bioengineering and Sensing Technology, University of Science & Technology Beijing, Beijing 100083, China)
,
Chen Yanli
(Research Center for Bioengineering and Sensing Technology, University of Science & Technology Beijing, Beijing 100083, China)
,
Shi Guoqing
(Research Center for Bioengineering and Sensing Technology, University of Science & Technology Beijing, Beijing 100083, China)
,
Zhang Xueji
(Research Center for Bioengineering and Sensing Technology, University of Science & Technology Beijing, Beijing 100083, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
219
ページ:
179-184
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)