文献
J-GLOBAL ID:201702246394670975
整理番号:17A0361580
増加するパルミチン酸摂取乳産生を促進し,泌乳中期の乳牛の全身グルコース耐性を変化させることなくグルコース刺激脂肪酸消失を防止する【Powered by NICT】
Increasing palmitic acid intake enhances milk production and prevents glucose-stimulated fatty acid disappearance without modifying systemic glucose tolerance in mid-lactation dairy cows
著者 (5件):
Mathews A.T.
(Division of Animal and Nutritional Sciences, West Virginia University, Morgantown 26506)
,
Rico J.E.
(Division of Animal and Nutritional Sciences, West Virginia University, Morgantown 26506)
,
Sprenkle N.T.
(Division of Animal and Nutritional Sciences, West Virginia University, Morgantown 26506)
,
Lock A.L.
(Department of Animal Science, Michigan State University, East Lansing 48824)
,
McFadden J.W.
(Division of Animal and Nutritional Sciences, West Virginia University, Morgantown 26506)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
99
号:
11
ページ:
8802-8816
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)