文献
J-GLOBAL ID:201702246430551739
整理番号:17A0777288
KK-Ayマウスにおける脂肪組織量,空腹時血糖値および脂質代謝に及ぼすホップ(Humulus lupulus L.)ポマス由来の食餌性精製キサントフモールの効果
Effect of Dietary Purified Xanthohumol from Hop (Humulus lupulus L.) Pomace on Adipose Tissue Mass, Fasting Blood Glucose Level, and Lipid Metabolism in KK-Ay Mice
著者 (2件):
Takahashi Koki
(Department of Agricultural Chemistry, School of Agriculture, Meiji University)
,
Osada Kyoichi
(Department of Agricultural Chemistry, School of Agriculture, Meiji University)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
66
号:
5
ページ:
531-541(J-STAGE)
発行年:
2017年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)