文献
J-GLOBAL ID:201702246952425030
整理番号:17A0661041
2型糖尿病予防のための全食品アプローチ【Powered by NICT】
Whole food approach for type 2 diabetes prevention
著者 (3件):
Xi Pan
(Department of Food Science, Cornell University, Ithaca, NY, USA)
,
Liu Rui Hai
(Department of Food Science, Cornell University, Ithaca, NY, USA)
,
Liu Rui Hai
(Institute of Comparative and Environmental Toxicology, Cornell University, Ithaca, NY, USA)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
60
号:
8
ページ:
1819-1836
発行年:
2016年
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)