文献
J-GLOBAL ID:201702247071024818
整理番号:17A1178417
Qulaカゼインのプロテアーゼ加水分解物由来の新規アンジオテンシンI変換酵素阻害ペプチドの定量的構造-活性相関モデリングと分子ドッキング研究【Powered by NICT】
Novel angiotensin I-converting enzyme inhibitory peptides from protease hydrolysates of Qula casein: Quantitative structure-activity relationship modeling and molecular docking study
著者 (5件):
Lin Kai
(School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin 150000, China)
,
Zhang Lan-wei
(School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin 150000, China)
,
Zhang Lan-wei
(College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, Qingdao 266003, China)
,
Han Xue
(School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin 150000, China)
,
Cheng Da-you
(School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin 150000, China)
資料名:
Journal of Functional Foods
(Journal of Functional Foods)
巻:
32
ページ:
266-277
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3172A
ISSN:
1756-4646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)