文献
J-GLOBAL ID:201702247144057878
整理番号:17A0582338
塩化カリウム-グルコース-水の三成分系の粘度に及ぼすカリウムイオンの影響
Effects of Potassium Ions on the Viscosities in the Potassium Chloride-Glucose-Water Ternary System
著者 (5件):
YANAIHARA Yumi
(Tokyo Univ. Technol., Tokyo, JPN)
,
KOBAYASHI Hiroyuki
(Tokyo Univ. Technol., Tokyo, JPN)
,
ABE Shuji
(Tokyo Univ. Technol., Tokyo, JPN)
,
KAWAI Kiyoshi
(Tokyo Univ. Technol., Tokyo, JPN)
,
KAJIWARA Kazuhito
(Tokyo Univ. Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
低温生物工学会誌
(Cryobiology and Cryotechnology)
巻:
63
号:
1
ページ:
29-32
発行年:
2017年04月15日
JST資料番号:
Z0889A
ISSN:
1340-7902
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)