文献
J-GLOBAL ID:201702247428845103
整理番号:17A0372038
ウシラクトフェリンの3種類の温和な熱処理とin vitro消化機能性に及ぼす影響【Powered by NICT】
Mild thermal treatment and in-vitro digestion of three forms of bovine lactoferrin: Effects on functional properties
著者 (6件):
Wang Bo
(School of Science, RMIT University, Melbourne, VIC 3083, Australia)
,
Timilsena Yakindra Prasad
(School of Science, RMIT University, Melbourne, VIC 3083, Australia)
,
Timilsena Yakindra Prasad
(CSIRO Manufacturing Flagship, Clayton South, VIC 3169, Australia)
,
Blanch Ewan
(School of Science, RMIT University, Melbourne, VIC 3083, Australia)
,
Adhikari Benu
(School of Science, RMIT University, Melbourne, VIC 3083, Australia)
,
Adhikari Benu
(CSIRO Manufacturing Flagship, Clayton South, VIC 3169, Australia)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
64
ページ:
22-30
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)