文献
J-GLOBAL ID:201702247599690065
整理番号:17A0388962
シンバイオティクスアマゾンパーム果実(アサイー,Euterpe oleracea Mart.)アイスクリームはシミュレートした消化管ストレスに対する改善されたLactobacillus rhamnosus GGの生存【Powered by NICT】
Synbiotic Amazonian palm berry (acai, Euterpe oleracea Mart.) ice cream improved Lactobacillus rhamnosus GG survival to simulated gastrointestinal stress
著者 (5件):
Costa Mayra Garcia Maia
(Department of Biochemical and Pharmaceutical Technology, School of Pharmaceutical Sciences, University of Sao Paulo, Av. Prof. Lineu Prestes, 580, B16, 05508-000 Sao Paulo, SP, Brazil. susaad@usp.br)
,
Ooki Gabriela Namur
,
Vieira Antonio Diogo Silva
,
Bedani Raquel
,
Saad Susana Marta Isay
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
2
ページ:
731-740
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)