文献
J-GLOBAL ID:201702247749445527
整理番号:17A0409462
ブタ屠殺時の衛生性能を評価するためのリスクに基づく手法【Powered by NICT】
A risk-based approach for evaluation of hygiene performance at pig slaughter
著者 (5件):
Bollerslev Anne Mette
(Technical University of Denmark, National Food Institute, Morkhoj Bygade 19, DK-2860, Soborg, Denmark)
,
Nauta Maarten
(Technical University of Denmark, National Food Institute, Morkhoj Bygade 19, DK-2860, Soborg, Denmark)
,
Hald Tine
(Technical University of Denmark, National Food Institute, Morkhoj Bygade 19, DK-2860, Soborg, Denmark)
,
Hansen Tina Beck
(Technical University of Denmark, National Food Institute, Morkhoj Bygade 19, DK-2860, Soborg, Denmark)
,
Aabo Soren
(Technical University of Denmark, National Food Institute, Morkhoj Bygade 19, DK-2860, Soborg, Denmark)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
75
ページ:
116-125
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)