文献
J-GLOBAL ID:201702247904435752
整理番号:17A0325495
グレープジュース搾りかすとその機能的性質及びポリフェノール組成からの食物繊維とポリフェノールの回収【Powered by NICT】
Recovery of dietary fiber and polyphenol from grape juice pomace and evaluation of their functional properties and polyphenol compositions
著者 (7件):
Zhang LuLu
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, People’s Republic of China. chenyi-417@163.com)
,
Zhu MengTing
,
Shi Ting
,
Guo Cong
,
Huang YouSheng
,
Chen Yi
,
Xie MingYong
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
1
ページ:
341-351
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)