文献
J-GLOBAL ID:201702247937435280
整理番号:17A0747905
貯蔵安定性,テクスチャ及びグルテンフリーモロコシパンの官能特性に及ぼすモノグリセリド添加の卵とジアセチル酒石酸エステルの影響【Powered by NICT】
The Effects of Egg and Diacetyl Tartaric Acid Esters of Monoglycerides Addition on Storage Stability, Texture, and Sensory Properties of Gluten-Free Sorghum Bread
著者 (4件):
Bize Magali
(Food Science Inst, Kansas State Univ, 216 Call Hall, KSU, Manhattan, KS, 66506, U.S.A)
,
Smith Brennan M.
(School of Food Science, Univ. of Idaho, 875 Perimeter Dr, Moscow, ID, 83844, U.S.A)
,
Aramouni Fadi M.
(Food Science Inst, Kansas State Univ, 216 Call Hall, KSU, Manhattan, KS, 66506, U.S.A)
,
Bean Scott R.
(USDA-ARS-CGAHR, 1515 College Ave, Manhattan, KS, 66502, U.S.A)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
1
ページ:
194-201
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)