文献
J-GLOBAL ID:201702248023717301
整理番号:17A0763652
水中のペプチド-炭水化物複合体の自己集合構造のモルホロジーおよびヒドロゲル化能力に及ぼす炭水化物構造の影響
The effect of carbohydrate structures on the hydrogelation ability and morphology of self-assembled structures of peptide-carbohydrate conjugates in water
著者 (4件):
Tsuzuki Tomoya
(Department of Life Science and Chemistry, Graduate School of Natural Science and Technology, Gifu University, 1-1 Yanagido, Gifu 501-1193, Japan. m_ikeda@gifu-u.ac.jp)
,
Kabumoto Marina
,
Arakawa Hanae
,
Ikeda Masato
資料名:
Organic & Biomolecular Chemistry
(Organic & Biomolecular Chemistry)
巻:
15
号:
21
ページ:
4595-4600
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0499C
ISSN:
1477-0520
CODEN:
OBCRAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)