文献
J-GLOBAL ID:201702248024671064
整理番号:17A0703083
カドミウムの毒性と葉野菜の消費からの健康リスク【Powered by NICT】
Toxicity of cadmium and its health risks from leafy vegetable consumption
著者 (7件):
Huang Yingying
(State Key Laboratory for Biocontrol, School of Life Sciences, Sun Yat-Sen University, Xingang Xi Road 135, Guangzhou, 510275, China. adsyzy@mail.sysu.edu.cn)
,
He Chuntao
,
Shen Chuang
,
Guo Jingjie
,
Mubeen Samavia
,
Yuan Jiangang
,
Yang Zhongyi
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
4
ページ:
1373-1401
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)