文献
J-GLOBAL ID:201702248026152460
整理番号:17A0552488
吸水と焙煎の条件がゴマの破断特性と内部構造に及ぼす影響
The effects of water absorption and roasting conditions on fracture properties and internal structure of sesame seeds
著者 (4件):
KATSUNO Nakako
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
FUJIMURA Makoto
(Shinsei Co., Ltd., Kitanagoya, JPN)
,
HANYA Akira
(Aichi Center for Ind. and Sci. Technol., Nagoya, JPN)
,
NISHIZU Takahisa
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
4
ページ:
774-778
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)