文献
J-GLOBAL ID:201702248116711828
整理番号:17A0703742
アイスクリームの微細構造変化のシンクロトロンX線断層撮影定量化-多相軟固体【Powered by NICT】
Synchrotron X-ray tomographic quantification of microstructural evolution in ice cream - a multi-phase soft solid
著者 (10件):
Guo Enyu
(School of Materials, The University of Manchester, Manchester, M13 9PL, UK. peter.lee@manchester.ac.uk enyu.guo@manchester.ac.uk)
,
Zeng Guang
,
Kazantsev Daniil
,
Rockett Peter
,
Bent Julian
,
Kirkland Mark
,
Van Dalen Gerard
,
Eastwood David S.
,
StJohn David
,
Lee Peter D.
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
25
ページ:
15561-15573
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)