文献
J-GLOBAL ID:201702248306902860
整理番号:17A0317712
フェルロイル化アラビノキシランのヒドロキシルラジカル酸化【Powered by NICT】
Hydroxyl radical oxidation of feruloylated arabinoxylan
著者 (4件):
Bagdi Attila
(Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Schmelzbergstrasse 9, CH-8092 Zurich, Switzerland)
,
Bagdi Attila
(Department of Applied Biochemistry and Food Science, Budapest University of Technology and Economics (BME), Mueegyetem rkp. 3, H-1111 Budapest, Hungary)
,
Tomoskozi Sandor
(Department of Applied Biochemistry and Food Science, Budapest University of Technology and Economics (BME), Mueegyetem rkp. 3, H-1111 Budapest, Hungary)
,
Nystrom Laura
(Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Schmelzbergstrasse 9, CH-8092 Zurich, Switzerland)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
152
ページ:
263-270
発行年:
2016年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)