文献
J-GLOBAL ID:201702248550633850
整理番号:17A0969884
エマルションソーセージの材料としてのチーズ粉末:官能特性と揮発性化合物に及ぼす影響【Powered by NICT】
Cheese powder as an ingredient in emulsion sausages: Effect on sensory properties and volatile compounds
著者 (5件):
Xiang Chen
(Wageningen University, Food Technology, 6708 Wageningen, The Netherlands)
,
Xiang Chen
(Dept. Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, Denmark)
,
Ruiz-Carrascal Jorge
(Dept. Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, Denmark)
,
Petersen Mikael A.
(Dept. Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, Denmark)
,
Karlsson Anders H.
(Dept. Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C, Denmark)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
130
ページ:
1-6
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)