文献
J-GLOBAL ID:201702248625177818
整理番号:17A0397071
キハダマグロ(Thunnus albacares)における酢酸の内在レベル:それの残留性質に関する議論の可能性についてのパイロット研究
Endogenous level of acetic acid in yellowfin tuna (Thunnus albacares): a pilot study about a possible controversy on its residue nature
著者 (7件):
CHIESA Luca Maria
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
PASQUALE Elisa
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
PANSERI Sara
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
BRITTI Domenico
(Univ. Catanzaro Magna Graecia, Catanzaro, ITA)
,
MALANDRA Renato
(ATS - Citta Metropolitana - Milan, Milan, ITA)
,
VILLA Roberto
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
ARIOLI Francesco
(Univ. Milan, Milan, ITA)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
34
号:
3
ページ:
321-329
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)