文献
J-GLOBAL ID:201702248652372832
整理番号:17A0331352
短報 白カビチーズの製造,熟成及び貯蔵中の異なる志賀毒素産生大腸菌血清型(O26:H11, O103:H2, O145:H28, O157:H7)の挙動
Short communication: Behavior of different Shiga toxin-producing Escherichia coli serotypes (O26:H11, O103:H2, O145:H28, O157:H7) during the manufacture, ripening, and storage of a white mold cheese
著者 (7件):
MISZCZYCHA S.D.
(Univ. de Lyon, Villeurbanne, FRA)
,
BEL N.
(Actalia, La Roche-sur-Foron, FRA)
,
GAY-PERRET P.
(Actalia, La Roche-sur-Foron, FRA)
,
MICHEL V.
(Actalia, La Roche-sur-Foron, FRA)
,
MONTEL M.C.
(INRA, Aurillac, FRA)
,
SERGENTET-THEVENOT D.
(Univ. de Lyon, Villeurbanne, FRA)
,
SERGENTET-THEVENOT D.
(Univ. de Lyon, Marcy l’Etoile, FRA)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
99
号:
7
ページ:
5224-5229
発行年:
2016年07月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)