文献
J-GLOBAL ID:201702248750336801
整理番号:17A1489374
消化管における複数の標的を目的とした食品成分を用いた食物摂取を制限するための戦略【Powered by NICT】
Strategy for limiting food intake using food components aimed at multiple targets in the gastrointestinal tract
著者 (6件):
Serrano Joan
(MoBioFood Research Group, Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain)
,
Casanova-Marti Angela
(MoBioFood Research Group, Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain)
,
Blay M. Teresa
(MoBioFood Research Group, Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain)
,
Terra Ximena
(MoBioFood Research Group, Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain)
,
Pinent Montserrat
(MoBioFood Research Group, Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain)
,
Ardevol Anna
(MoBioFood Research Group, Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
68
ページ:
113-129
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)