文献
J-GLOBAL ID:201702248856451950
整理番号:17A0450928
メラトニン及びレスベラトロールは高ほう素(B)の毒性効果を逆転させるとトウガラシ(Capsicum annuumL.)における生化学的パラメータを調節する【Powered by NICT】
Melatonin and resveratrol reverse the toxic effect of high boron (B) and modulate biochemical parameters in pepper plants (Capsicum annuum L.)
著者 (5件):
Sarafi Eleana
(Department of Horticulture, Aristotle University, 54124 Thessaloniki, Greece)
,
Tsouvaltzis Pavlos
(Department of Horticulture, Aristotle University, 54124 Thessaloniki, Greece)
,
Chatzissavvidis Christos
(Department of Agricultural Development, Democritus University, 68200 Orestiada, Greece)
,
Siomos Anastasios
(Department of Horticulture, Aristotle University, 54124 Thessaloniki, Greece)
,
Therios Ioannis
(Department of Horticulture, Aristotle University, 54124 Thessaloniki, Greece)
資料名:
Plant Physiology and Biochemistry
(Plant Physiology and Biochemistry)
巻:
112
ページ:
173-182
発行年:
2017年
JST資料番号:
W1643A
ISSN:
0981-9428
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
フランス (FRA)
言語:
英語 (EN)