文献
J-GLOBAL ID:201702248857124810
整理番号:17A0625871
“Hass“アボカドとフェイジョア果実の呼吸,エチレン産生のモデリングおよびMA包装の適用
Respiration and ethylene generation modeling of “Hass“ avocado and feijoa fruits and application in modified atmosphere packaging
著者 (4件):
CASTELLANOS Diego A.
(Universidad Nacional de Colombia, Bogota, COL)
,
MENDOZA Rolando
(Universidad Nacional de Colombia, Bogota, COL)
,
GAVARA Rafael
(CSIC, Paterna, ESP)
,
HERRERA Anibal O.
(Universidad Nacional de Colombia, Bogota, COL)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
1-4
ページ:
333-349
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)