文献
J-GLOBAL ID:201702248922163798
整理番号:17A0750263
伝統的放し飼い‘Label Rouge’ブロイラ生産におけるサルモネラ属,Campylobacter,Escherichia coli及びStaphylococcus aureusのモニタリング:23年間の調査プログラム【Powered by NICT】
Monitoring Salmonella, Campylobacter, Escherichia coli and Staphylococcus aureus in traditional free-range ‘Label Rouge’ broiler production: a 23-year survey programme
著者 (3件):
Salvat G.
(Laboratory of Ploufragan/Plouzane, Agence Nationale de Securite Sanitaire de l’Alimentation de, l’Environnement et du Travail, Universite Europeenne de Bretagne, Ploufragan, France)
,
Guyot M.
(SYNALAF (Syndicat National des Labels Avicoles de France), Paris, France)
,
Protino J.
(SYNALAF (Syndicat National des Labels Avicoles de France), Paris, France)
資料名:
Journal of Applied Microbiology
(Journal of Applied Microbiology)
巻:
122
号:
1
ページ:
248-256
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
1364-5072
CODEN:
JAMIFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)