文献
J-GLOBAL ID:201702249382484348
整理番号:17A1505853
d Alluloseは健康なヒトにおける食後の脂質酸化を促進する【Powered by NICT】
d-Allulose enhances postprandial fat oxidation in healthy humans
著者 (7件):
Kimura Tomonori
(Research and Development Department, Matsutani Chemical Industry Co., Ltd., Hyogo, Japan)
,
Kanasaki Akane
(Research and Development Department, Matsutani Chemical Industry Co., Ltd., Hyogo, Japan)
,
Hayashi Noriko
(Research and Development Department, Matsutani Chemical Industry Co., Ltd., Hyogo, Japan)
,
Yamada Takako
(Research and Development Department, Matsutani Chemical Industry Co., Ltd., Hyogo, Japan)
,
Iida Tetsuo
(Research and Development Department, Matsutani Chemical Industry Co., Ltd., Hyogo, Japan)
,
Nagata Yasuo
(Center for Industry, University and Government Cooperation, Nagasaki University, Nagasaki, Japan)
,
Okuma Kazuhiro
(Research and Development Department, Matsutani Chemical Industry Co., Ltd., Hyogo, Japan)
資料名:
Nutrition
(Nutrition)
巻:
43-44
ページ:
16-20
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0836A
ISSN:
0899-9007
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)