文献
J-GLOBAL ID:201702249431785198
整理番号:17A0703535
Paenibacillussp.由来シクロデキストリングリコシルトランスフェラーゼ産物特異性と熱安定性を変化させるための合理的設計。【Powered by NICT】
Rational design to change product specificities and thermostability of cyclodextrin glycosyltransferase from Paenibacillus sp.
著者 (9件):
Li Yu
(Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology, Ministry of Education, No. 29, 13th Avenue, Tianjin Economic and Developmental Area (TEDA), Tianjin, 300457, China. lfp@tust.edu.cn huiminqin@tust.edu.cn)
,
Wei Likun
,
Zhu Zhangliang
,
Li Songtao
,
Wang Jian-Wen
,
Xin Qinglong
,
Wang Hongbin
,
Lu Fuping
,
Qin Hui-Min
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
23
ページ:
13726-13732
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)