文献
J-GLOBAL ID:201702249464531426
整理番号:17A0659431
リポソームおよびリポソームで強化したアルギン酸とキトサン微粒子への( )-エピガロカテキンガラートのカプセル化【Powered by NICT】
Encapsulation of (-)-epigallocatechin gallate into liposomes and into alginate or chitosan microparticles reinforced with liposomes
著者 (3件):
Istenic Katja
(Department of Food Science and Technology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, SI-1000, Ljubljana, Slovenia)
,
Cerc Korosec Romana
(Department of Chemistry and Biochemistry, Faculty of Chemistry and Chemical Technology, University of Ljubljana, Vecna pot 113, SI-1000, Ljubljana, Slovenia)
,
Poklar Ulrih Natasa
(Department of Food Science and Technology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, SI-1000, Ljubljana, Slovenia)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
96
号:
13
ページ:
4623-4632
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)