文献
J-GLOBAL ID:201702249535517816
整理番号:17A0659315
応答曲面法を用いたサツマイモ(Ipomea batatas)の超音波支援浸透圧脱水の最適化【Powered by NICT】
Optimisation of ultrasound-assisted osmotic dehydration of sweet potato (Ipomea batatas) using response surface methodology
著者 (3件):
Oladejo Ayobami Olayemi
(School of Food and Biological Engineering Jiangsu University, 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu, 212013, China)
,
Oladejo Ayobami Olayemi
(Department of Agricultural and Food Engineering, University of Uyo, P.M.B, 1017, Uyo, Nigeria)
,
Ma Haile
(School of Food and Biological Engineering Jiangsu University, 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu, 212013, China)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
96
号:
11
ページ:
3688-3693
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)