文献
J-GLOBAL ID:201702249732370468
整理番号:17A0447673
による核果類に対するMonilinia fructicola,M.laxa引き起こされる崩壊,菌糸発達とsporodochia生産に及ぼす温度の影響【Powered by NICT】
Influence of temperature on decay, mycelium development and sporodochia production caused by Monilinia fructicola and M. laxa on stone fruits
著者 (5件):
Bernat M.
(IRTA, XaRTA-Postharvest, Edifici Fruitcentre, Parc Cientific i Tecnologic Agroalimentari de Lleida, Parc de Gardeny, 25003 Lleida, Catalonia, Spain)
,
Segarra J.
(Department of Crop and Forest Sciences, University of Lleida, Avda. Rovira Roure, 191, 25198 Lleida, Catalonia, Spain)
,
Xu X.-M.
(East Malling Research, New Road, East Malling, Kent ME19 6BJ, UK)
,
Casals C.
(IRTA, XaRTA-Postharvest, Edifici Fruitcentre, Parc Cientific i Tecnologic Agroalimentari de Lleida, Parc de Gardeny, 25003 Lleida, Catalonia, Spain)
,
Usall J.
(IRTA, XaRTA-Postharvest, Edifici Fruitcentre, Parc Cientific i Tecnologic Agroalimentari de Lleida, Parc de Gardeny, 25003 Lleida, Catalonia, Spain)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
64
ページ:
112-118
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)