文献
J-GLOBAL ID:201702249868717480
整理番号:17A0409333
冷蔵貯蔵中の太平洋白エビの品質に及ぼす異なるゲル中に溶解した抗菌ペプチドパルダキシンとエリソルビン酸ナトリウムの影響【Powered by NICT】
Effects of the anti-microbial peptide pardaxin plus sodium erythorbate dissolved in different gels on the quality of Pacific white shrimp under refrigerated storage
著者 (3件):
Hsu Wei-Hsuan
(Biochemical Process Technology Department, Center of Excellence for Drug Development, Biomedical Technology and Device Research Laboratories, Industrial Technology Research Institute, Hsinchu, Taiwan, ROC)
,
Lai Ying-Jang
(Department of Food Science, National Quemoy University, Quemoy, Taiwan, ROC)
,
Wu She-Ching
(Department of Food Science, National Chiayi University, Chiayi, Taiwan, ROC)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
73
号:
PB
ページ:
712-719
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)