文献
J-GLOBAL ID:201702249913741474
整理番号:17A0704192
迅速澱粉糊化の動力学とα-アミラーゼ活性化によるイネバイオ押出による減速全フェノール熱機械的破壊【Powered by NICT】
Dynamics of rapid starch gelatinization and total phenolic thermomechanical destruction moderated via rice bio-extrusion with alpha-amylase activation
著者 (6件):
Xu Enbo
(The State Key Lab of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, China. fpcenter@jiangnan.edu.cn)
,
Wu Zhengzong
,
Jiao Aiquan
,
Long Jie
,
Li Jingpeng
,
Jin Zhengyu
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
32
ページ:
19464-19478
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)