文献
J-GLOBAL ID:201702250036984263
整理番号:17A0748523
真空包装した牛肉部分肉の包装膨張腐敗に及ぼす急速スラリー冷却の効果の研究【Powered by NICT】
An investigation of the effect of rapid slurry chilling on blown pack spoilage of vacuum-packaged beef primals
著者 (5件):
Reid R.
(Teagasc Food Research Centre, Ashtown, Dublin 15, Ireland)
,
Fanning S.
(University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland)
,
Whyte P.
(University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland)
,
Kerry J.
(University College Cork, College Road, Cork, Ireland)
,
Bolton D.
(Teagasc Food Research Centre, Ashtown, Dublin 15, Ireland)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
64
号:
2
ページ:
177-181
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)