文献
J-GLOBAL ID:201702250039390158
整理番号:17A0324403
食品認証のためのプロテオミクスに関するレビュー【Powered by NICT】
Review on proteomics for food authentication
著者 (3件):
Ortea Ignacio
(European Commission, DG Joint Research Centre (JRC), Directorate F. Health, Consumers and Reference Materials, Retieseweg 111, 2440 Geel, Belgium)
,
O’Connor Gavin
(European Commission, DG Joint Research Centre (JRC), Directorate F. Health, Consumers and Reference Materials, Retieseweg 111, 2440 Geel, Belgium)
,
Maquet Alain
(European Commission, DG Joint Research Centre (JRC), Directorate F. Health, Consumers and Reference Materials, Retieseweg 111, 2440 Geel, Belgium)
資料名:
Journal of Proteomics
(Journal of Proteomics)
巻:
147
ページ:
212-225
発行年:
2016年
JST資料番号:
T0073A
ISSN:
1874-3919
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)