文献
J-GLOBAL ID:201702250212097816
整理番号:17A1090754
小胞体におけるN-グリカンプロセシング反応に及ぼすアグリコン構造の影響【Powered by NICT】
Influence of aglycone structures on N-glycan processing reactions in the endoplasmic reticulum
著者 (4件):
Totani Kiichiro
(Department of Materials and Life Science, Seikei University, 3-3-1 Kichijoji-kitamachi, Musashino, Tokyo, 180-8633, Japan)
,
Yamaya Kenta
(Department of Materials and Life Science, Seikei University, 3-3-1 Kichijoji-kitamachi, Musashino, Tokyo, 180-8633, Japan)
,
Hirano Makoto
(Department of Materials and Life Science, Seikei University, 3-3-1 Kichijoji-kitamachi, Musashino, Tokyo, 180-8633, Japan)
,
Ito Yukishige
(Synthetic Cellular Chemistry Laboratory, RIKEN, 2-1 Hirosawa, Wako, Saitama, 351-0198, Japan)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
439
ページ:
16-22
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)