文献
J-GLOBAL ID:201702250467094230
整理番号:17A0663845
モッツァレラチーズ類似体の品質に及ぼす蛋白質源としてのレンネットカゼイン及びホエー蛋白質濃縮物の混合物の使用の影響
Influence of using a blend of rennet casein and whey protein concentrate as protein source on the quality of Mozzarella cheese analogue
著者 (4件):
DHANRAJ Padhiyar
(Baroda Dairy, Gujarat, IND)
,
JANA Atanu
(Anand Agricultural Univ., Gujarat, IND)
,
MODHA Hiral
(Anand Agricultural Univ., Gujarat, IND)
,
APARNATHI K. D.
(Anand Agricultural Univ., Gujarat, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
3
ページ:
822-831
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)