文献
J-GLOBAL ID:201702250485649893
整理番号:17A1424139
提案された改善と米国におけるハーブおよび栄養補助食品の有効性,安全性と政府規制の概観5シリーズの第1部【Powered by NICT】
An overview of herb and dietary supplement efficacy, safety and government regulations in the United States with suggested improvements. Part 1 of 5 series
著者 (1件):
Brown Amy Christine
(Department of Complementary and Alternative Medicine, John A. Burns School of Medicine, 651 Ilalo Street, MEB 223, University of Hawaii at Manoa, Honolulu, HI, 96813, United States)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
107
号:
PA
ページ:
449-471
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)