文献
J-GLOBAL ID:201702250521766491
整理番号:17A0835887
天然凝集剤として酵素加水分解により調製した皮削りくずのコラーゲン加水分解物とそれらの凝集特性
Collagen Hydrolysates of Skin Shavings Prepared by Enzymatic Hydrolysis as a Natural Flocculant and Their Flocculating Property
著者 (7件):
FU Ruijie
(Sichuan Univ., Chengdu, CHN)
,
YAO Kai
(Sichuan Univ., Chengdu, CHN)
,
ZHANG Qisheng
(Sichuan Acad. of Food and Fermentation Ind., Chengdu, CHN)
,
JIA Dongying
(Sichuan Univ., Chengdu, CHN)
,
ZHAO Jiayuan
(Sichuan Univ., Chengdu, CHN)
,
CHI Yuanlong
(Sichuan Univ., Chengdu, CHN)
,
CHI Yuanlong
(Chengdu Food and Drug Administration Res. Inst., Chengdu, CHN)
資料名:
Applied Biochemistry and Biotechnology
(Applied Biochemistry and Biotechnology)
巻:
182
号:
1
ページ:
55-66
発行年:
2017年05月
JST資料番号:
E0344C
ISSN:
0273-2289
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)