文献
J-GLOBAL ID:201702250584662225
整理番号:17A0657933
フードミクス:有機及び通常の食品を区別するための新しいツール【Powered by NICT】
Foodomics: A new tool to differentiate between organic and conventional foods
著者 (4件):
Vallverdu-Queralt Anna
(INRA, UMR1083 Sciences pour l′oenologie, France)
,
Vallverdu-Queralt Anna
(CIBER Fisiopatologia de la Obesidad y Nutricion (CIBEROBN.) Instituto de Salud Carlos III, Madrid, Spain)
,
Lamuela-Raventos Rosa Maria
(CIBER Fisiopatologia de la Obesidad y Nutricion (CIBEROBN.) Instituto de Salud Carlos III, Madrid, Spain)
,
Lamuela-Raventos Rosa Maria
(Nutrition and Food Science Department, XaRTA, INSA. School of Pharmacy, University of Barcelona, Barcelona, Spain)
資料名:
Electrophoresis
(Electrophoresis)
巻:
37
号:
13
ページ:
1784-1794
発行年:
2016年07月
JST資料番号:
A0626B
ISSN:
0173-0835
CODEN:
ELCTDN
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)