文献
J-GLOBAL ID:201702250591537482
整理番号:17A0750393
酸化オリーブ油を特性化するための種々の熱分析法の応用【Powered by NICT】
Application of different thermal analysis techniques to characterize oxidized olive oils
著者 (3件):
Vecchio Ciprioti Stefano
(Dipartimento di Scienze di Base ed Applicate per l’Ingegneria, Sapienza Universita di Roma, Rome, Italy)
,
Paciulli Maria
(Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Universita degli Studi di Parma, Parma, Italy)
,
Chiavaro Emma
(Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Universita degli Studi di Parma, Parma, Italy)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
119
号:
1
ページ:
ROMBUNNO.201600074
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)