文献
J-GLOBAL ID:201702250660411824
整理番号:17A0750397
産地,登熟期および栽培品種に影響されたイランのオリーブ油の抗酸化化合物【Powered by NICT】
Antioxidant compounds of Iranian olive oils influenced by growing area, ripening stage, and cultivar
著者 (3件):
Noorali Mehry
(Faculty of Agriculture, Department of Food Science and Technology, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran)
,
Barzegar Mohsen
(Faculty of Agriculture, Department of Food Science and Technology, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran)
,
Sahari Mohammad Ali
(Faculty of Agriculture, Department of Food Science and Technology, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
119
号:
1
ページ:
ROMBUNNO.201600029
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)