文献
J-GLOBAL ID:201702250868225571
整理番号:17A0404793
食品工業への応用が期待されるAureobasidium pullulans Y2311 1の由来の超好塩性,エタノール耐性および好酸性キシラナーゼの一段階精製と特性化【Powered by NICT】
Single-step purification and characterization of an extreme halophilic, ethanol tolerant and acidophilic xylanase from Aureobasidium pullulans NRRL Y-2311-1 with application potential in the food industry
著者 (1件):
Yegin Sirma
(Department of Food Engineering, Ege University, 35100 Bornova, Izmir, Turkey)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
221
ページ:
67-75
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)