文献
J-GLOBAL ID:201702250892867565
整理番号:17A1553163
種々の方法を用いたLaminaria japonicaから抽出した多糖類の比較研究:構造特性化と胆汁酸結合能【Powered by NICT】
A comparison study on polysaccharides extracted from Laminaria japonica using different methods: structural characterization and bile acid-binding capacity
著者 (4件):
Gao Jie
(School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China)
,
Lin Lianzhu
,
Sun Baoguo
,
Zhao Mouming
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
9
ページ:
3043-3052
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)