文献
J-GLOBAL ID:201702250977555615
整理番号:17A0937822
乳酸菌によるバクテリオシンの生産に影響を与える発酵因子:レビュー【Powered by NICT】
Fermentation factors influencing the production of bacteriocins by lactic acid bacteria: a review
著者 (7件):
Abbasiliasi Sahar
(Department of Microbiology, Faculty of Biotechnology and Biomolecular Sciences, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia. arbarif@upm.edu.my)
,
Tan Joo Shun
,
Tengku Ibrahim Tengku Azmi
,
Bashokouh Fatemeh
,
Ramakrishnan Nagasundara Ramanan
,
Mustafa Shuhaimi
,
Ariff Arbakariya B.
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
47
ページ:
29395-29420
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)