文献
J-GLOBAL ID:201702251030188295
整理番号:17A0995303
高度不飽和油のin vitro消化中に発生した脂肪分解及び脂質酸化に及ぼす蛋白質の存在の影響【Powered by NICT】
Effect of the presence of protein on lipolysis and lipid oxidation occurring during in vitro digestion of highly unsaturated oils
著者 (3件):
Nieva-Echevarria Barbara
(Food Technology, Faculty of Pharmacy, Lascaray Research Center, University of the Basque Country (UPV/EHU), Paseo de la Universidad n° 7, 01006 Vitoria-Gasteiz, Spain)
,
Goicoechea Encarnacion
(Food Technology, Faculty of Pharmacy, Lascaray Research Center, University of the Basque Country (UPV/EHU), Paseo de la Universidad n° 7, 01006 Vitoria-Gasteiz, Spain)
,
Guillen Maria D.
(Food Technology, Faculty of Pharmacy, Lascaray Research Center, University of the Basque Country (UPV/EHU), Paseo de la Universidad n° 7, 01006 Vitoria-Gasteiz, Spain)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
235
ページ:
21-33
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)