文献
J-GLOBAL ID:201702251229890060
整理番号:17A0410396
ホテイアオイの加水分解,組成分析と特性化に及ぼす各種加熱前処理法の影響【Powered by NICT】
Effect of various types of thermal pretreatment techniques on the hydrolysis, compositional analysis and characterization of water hyacinth
著者 (2件):
Barua Visva Bharati
(Centre for the Environment, Indian Institute of Technology Guwahati, Guwahati 781039, Assam, India)
,
Kalamdhad Ajay S.
(Department of Civil Engineering, Indian Institute of Technology Guwahati, Guwahati 781039, Assam, India)
資料名:
Bioresource Technology
(Bioresource Technology)
巻:
227
ページ:
147-154
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0390B
ISSN:
0960-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)