文献
J-GLOBAL ID:201702251266618731
整理番号:17A0750727
ベリー皮におけるレスベラトロール合成によるブドウ晩腐病に対するBacillus cereus NRKTの影響【Powered by NICT】
Impact of Bacillus cereus NRKT on grape ripe rot disease through resveratrol synthesis in berry skin
著者 (5件):
Aoki Takanori
(The Institute of Enology and Viticulture, University of Yamanashi, Yamanashi, Japan)
,
Aoki Yoshinao
(The Institute of Enology and Viticulture, University of Yamanashi, Yamanashi, Japan)
,
Ishiai Shiho
(The Institute of Enology and Viticulture, University of Yamanashi, Yamanashi, Japan)
,
Otoguro Misa
(The Institute of Enology and Viticulture, University of Yamanashi, Yamanashi, Japan)
,
Suzuki Shunji
(The Institute of Enology and Viticulture, University of Yamanashi, Yamanashi, Japan)
資料名:
Pest Management Science
(Pest Management Science)
巻:
73
号:
1
ページ:
174-180
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0146B
ISSN:
1526-498X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)