文献
J-GLOBAL ID:201702251338619219
整理番号:17A0970732
4カッサバ品種から製造された「attieke」に及ぼすカッサバから製造した伝統的スタータの微生物学的及び化学的品質の影響【Powered by NICT】
Influence of microbiological and chemical quality of traditional starter made from cassava on “attieke” produced from four cassava varieties
著者 (7件):
Assanvo J.B.
(Universite Felix Houphoueet Boigny, UFR Biosciences, Laboratoire de Biochimie and Sciences des Aliments, 22 BP 582 Abidjan 22, Cote d’Ivoire)
,
Agbo G.N.
(Universite Felix Houphoueet Boigny, UFR Biosciences, Laboratoire de Biochimie and Sciences des Aliments, 22 BP 582 Abidjan 22, Cote d’Ivoire)
,
Coulin P.
(Institute of Food Science, Swiss Federal Institute of Technology, ETH Zentrum, 8092, Zurich, Switzerland)
,
Monsan V.
(Universite Felix Houphoueet Boigny, UFR Mathematiques and Informatique, 22 BP 582 Abidjan 22, Cote d’Ivoire)
,
Heuberger C.
(Institute of Food Science, Swiss Federal Institute of Technology, ETH Zentrum, 8092, Zurich, Switzerland)
,
Kati-Coulibaly S.
(Universite Felix Houphoueet Boigny, UFR Biosciences, Laboratoire de Nutrition et Pharmacologie, 22 BP 582 Abidjan 22, Cote d’Ivoire)
,
Farah Z.
(Institute of Food Science, Swiss Federal Institute of Technology, ETH Zentrum, 8092, Zurich, Switzerland)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
78
ページ:
286-296
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)