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J-GLOBAL ID:201702251338619219   整理番号:17A0970732

4カッサバ品種から製造された「attieke」に及ぼすカッサバから製造した伝統的スタータの微生物学的及び化学的品質の影響【Powered by NICT】

Influence of microbiological and chemical quality of traditional starter made from cassava on “attieke” produced from four cassava varieties
著者 (7件):
Assanvo J.B.
(Universite Felix Houphoueet Boigny, UFR Biosciences, Laboratoire de Biochimie and Sciences des Aliments, 22 BP 582 Abidjan 22, Cote d’Ivoire)
Agbo G.N.
(Universite Felix Houphoueet Boigny, UFR Biosciences, Laboratoire de Biochimie and Sciences des Aliments, 22 BP 582 Abidjan 22, Cote d’Ivoire)
Coulin P.
(Institute of Food Science, Swiss Federal Institute of Technology, ETH Zentrum, 8092, Zurich, Switzerland)
Monsan V.
(Universite Felix Houphoueet Boigny, UFR Mathematiques and Informatique, 22 BP 582 Abidjan 22, Cote d’Ivoire)
Heuberger C.
(Institute of Food Science, Swiss Federal Institute of Technology, ETH Zentrum, 8092, Zurich, Switzerland)
Kati-Coulibaly S.
(Universite Felix Houphoueet Boigny, UFR Biosciences, Laboratoire de Nutrition et Pharmacologie, 22 BP 582 Abidjan 22, Cote d’Ivoire)
Farah Z.
(Institute of Food Science, Swiss Federal Institute of Technology, ETH Zentrum, 8092, Zurich, Switzerland)

資料名:
Food Control  (Food Control)

巻: 78  ページ: 286-296  発行年: 2017年 
JST資料番号: W0246A  ISSN: 0956-7135  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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