文献
J-GLOBAL ID:201702251411644070
整理番号:17A0469620
生化学的,微生物学的及び化学的検出と組み合わせた高性能薄層クロマトグラフィーによるヤナギ芽抽出物のBioprofiling【Powered by NICT】
Bioprofiling of Salicaceae bud extracts through high-performance thin-layer chromatography hyphenated to biochemical, microbiological and chemical detections
著者 (2件):
Hage Salim
(Chair of Food Sciences, Institute for Nutritional Science and Interdisciplinary Research Center (IFZ), Justus Liebig University Giessen, Heinrich-Buff-Ring 26-32, 35392 Giessen, Germany)
,
Morlock Gertrud E.
(Chair of Food Sciences, Institute for Nutritional Science and Interdisciplinary Research Center (IFZ), Justus Liebig University Giessen, Heinrich-Buff-Ring 26-32, 35392 Giessen, Germany)
資料名:
Journal of Chromatography A
(Journal of Chromatography A)
巻:
1490
ページ:
201-211
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0278B
ISSN:
0021-9673
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)