文献
J-GLOBAL ID:201702251418987198
整理番号:17A0367056
熟成ワイン中の異臭物質として2 メチルイソボルネオールの予想外の影響【Powered by NICT】
Unexpected impact of 2-methylisoborneol as off-odour substance in aged wines
著者 (5件):
Lopez Pinar Angela
(Department of Chemistry and Pharmacy, Emil Fischer Center, Friedrich-Alexander-Universitaet Erlangen-Nuernberg, Henkestrasse 9, 91054 Erlangen, Germany)
,
Ghadiriasli Rahil
(Department of Chemistry and Pharmacy, Emil Fischer Center, Friedrich-Alexander-Universitaet Erlangen-Nuernberg, Henkestrasse 9, 91054 Erlangen, Germany)
,
Darriet Philippe
(Universite de Bordeaux, EA 4577 OEnologie, USC 1366 INRA, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin, 210 Chemin de Leysotte, CS 50008, 33882 Villenave d’Ornon cedex, France)
,
Buettner Andrea
(Department of Chemistry and Pharmacy, Emil Fischer Center, Friedrich-Alexander-Universitaet Erlangen-Nuernberg, Henkestrasse 9, 91054 Erlangen, Germany)
,
Buettner Andrea
(Fraunhofer Institute for Process Engineering and Packaging IVV, Giggenhauser Strasse 35, 85354 Freising, Germany)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
220
ページ:
498-504
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)