文献
J-GLOBAL ID:201702251442827547
整理番号:17A0758671
PAHと香気生成に関するカボチャ種子のばい焼温度の影響【Powered by NICT】
Influence of roasting temperature of pumpkin seed on PAH and aroma formation
著者 (2件):
Potocnik Tanja
(Department for Agriculture and Brewing, Slovenian Institute of Hop Research and Brewing, Zalec, Slovenija)
,
Kosir Iztok Joze
(Department for Agriculture and Brewing, Slovenian Institute of Hop Research and Brewing, Zalec, Slovenija)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
119
号:
3
ページ:
ROMBUNNO.201500593
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)